Arrangementen

Arrangement
 • Be beautiful

  €75

  Laat je in de watten leggen met het volledige Be Beautiful pakket : kleine gelaatsverzorging, manicure én make-up. We toveren je om tot een echte beauty, zodat je al stralend klaar bent om de wereld te veroveren.

 • Fabuleus

  €75

  Kleine gelaatsverzorging met persoonlijk make-upadvies

 • Good Morning

  €79

  Geniet van een verkwikkende gelaatsverzorging en een ontspannende gezichtsmassage. Ons Good Morning arrangement is de ideale manier om de dag fris en monter te beginnen. Bovendien zorgen we voor een heerlijk ontbijt.

 • Afternoon blush

  €65

  Een kleine gelaatsverzorging, terwijl we je verwennen met een heerlijk tasje thee en iets lekkers, klinkt niet slecht, toch? Als kers op de taart ga je naar buiten met een nieuw kleurtje voor je nagels.

 • Party blush

  €65

  De Hollywoodsterren hebben het al langer ontdekt: met een zuurstofbehandeling wordt je gelaat grondig gereinigd en krijgt je huid een enorme boost. Nadien brengen we feestelijke make-up aan en drinken we een glaasje bubbels. Let the party begin!

 • Pretty Mommy

  €49

  Je bent zwanger en kan wel eens een moment voor jezelf gebruiken? Of je wil iemand verassen die net mama is geworden? Dan zorgen wij ervoor dat je volledig tot rust komt met een zalige gelaats- en hoofdmassage. Daarna krijg je een uitgebreide manicure voor mooie en verzorgde nagels.

 • Duo blush

  €99

  Soms is het nodig om wat quality time in te lassen tussen moeder en dochter, samen met je zus of gewoon onder 2 vriendinnen. Jullie krijgen samen een volledige gelaatsverzorging en profiteren ervan om gezellig bij te babbelen.

  Prijs: 99 euro voor 2 personen

 • Bride to be: Proef- en Bruidsmake-up

  Vanaf €35

  Als aanstaande bruid wil je er natuurlijk fantastisch uitzien. Een achttal weken voor jouw grote dag kom je langs bij ons voor een make-up proefsessie. Ook ouders en getuigen zijn welkom. We bekijken samen wat jouw wensen zijn en staan je met raad en daad bij. De dag zelf komen we aan huis. Zo wordt jouw trouwfeest een dag om nooit meer te vergeten!

  Proef make-up: 45 euro
  Bruidsmake up gewoon: 35 euro
  Bruidsmake up  incl. ampule: 40 euro


Heb je graag meer info?

Wil je graag meer weten over onze behandelingen, workshops of party’s – of liever snel een afspraak maken?

Contacteer ons