Oxygeneo

Ontdek het nieuwe toestel: Een ware revolutie in huidverbetering

3-in-1 huidverzorging voor betere resultaten

De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten. Tenslotte zorgt een zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering. De unieke 3-in-1 technologie is volledig veilig en pijnloos. Bovendien zijn de resultaten al zichtbaar na een eerste behandeling: een gladdere huid, met een frisse, gezonde uitstraling.

Deze behandeling is uiterst geschikt voor een verslapte huid in een beginnende fase of voor fijne lijntjes en rimpels.


Onze favorieten

Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini combineert de wijsheid van het verleden met de technologie van het heden. Het luxemerk werd in 1964 in Spanje gecreëerd door de charismatische Carmen Vidal en staat intussen in de top 5 van de internationale cosmeticamerken. Germaine de Capuccini draagt kwaliteit hoog in het vaandel.

Elk product wordt onderheven aan hoge kwaliteitsnormen en controles om een evenwicht te vinden tussen schoonheid en welzijn. Van de jonge huid met onzuiverheden tot de rijpere huid met expressielijntjes of pigment verschuivingen, maar ook voor de huid die specifieke verzorging nodig heeft als rosacea, eczeem of de overgevoelige huid. Voor elk huidtype is aan een specifieke behandeling gedacht!

Bezoek de website


Art Deco

Artdeco is het absolute n° 1 make-up merk in Duitsland. Deze hoogst kwalitatieve make-up lijn bezorgt je dagelijks een onberispelijke look. ARTDECO make-up producten geven elk huidtype een natuurlijk mat, egale teint door het verminderen van glans en het verbergen van kleine onvolkomenheden. Bovendien beschikt het merk over een zeer ruim kleurenpallet dat voortdurend evolueert met de nieuwste trends.

Bezoek de website

Art Deco

Foundation by Bella Pierre

Bellapierre

Het unieke concept van Bellapierre werd in 2005 in Los Angeles op de markt gebracht en geldt als Hollywood’s biggest beauty secret! Het gaat om honderd procent natuurlijke producten, vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen en sulfaten. De volledige make-up lijn van Bellapierre is op basis van mineralen, die een kalmerende werking hebben op de huid. Deze minerale make-up is niet alleen gezonder voor de huid, het oogt ook mooier en biedt voor elke vrouw het juiste kleurenpallet.

Bezoek de website


Brow by Mii wenkbrauwstyling

Met het ‘brow by mii’ gamma creëer je in een handomdraai mooi opgemaakte wenkbrauwen, die zorgen voor een frisse, open blik. Mii is het ideale merk om wenkbrauwen te modelleren en glans te geven. De perfecte wenkbrauw past exact bij jouw gezichtsvorm en accentueert je ogen op een natuurlijke wijze. Van een eenvoudig aangezet wenkbrauwboogje tot de perfect afgelijnde variant, je wenkbrauwen bepalen je expressie van je gezicht.

mooi opgemaakte wenkbrauwen

Spray Tan

Kissed by Mii : snel, veilig en gezond bruinen

Kissed by Mii is een verzorgend en veilig alternatief voor een onberispelijke, zonovergoten en adembenemende bronzen huidtint. Er is een ruime keuze aan natuurlijke tinten op basis van organische marine-extract mineralen en voedend koraalzeewier. Verschillende stappen helpen je je huid voor te bereiden en te verzorgen, waardoor je huid er met wat extra kleur stralend gezond zal uitzien. Het resultaat houdt lang aan en vervaagt heel geleidelijk.