Workshops

Workshops
 • Make-up basics

  €29 p.p.

  Dit is de ideale workshop om de make-up basistechnieken onder de knie te krijgen. Jouw troeven komen extra tot zijn recht en imperfecties worden zorgvuldig gecamoufleerd. Wij zorgen voor alle make-up tools en leren je schminken van a tot z. Via een eenvoudig stappenplan kan je nadien ook thuis aan de slag.

  Prijs: 29 euro per persoon
  Vanaf 5 personen
  Duur: 3 uur
  Geen voorkennis vereist

 • Skin care workshop

  €25 p.p.

  Een goede huidverzorging vormt de basis voor een verzorgd uiterlijk. Daarom is belangrijk om te weten wat jouw huidtype is en welke de beste behandeling is. Tijdens deze workshop gaan we voor een volledige huidverzorging met reiniging, peeling, masker, dag- en nachtcrème.

  Prijs: 25€ per persoon
  Vanaf 5 personen
  Duur: 2 uur

 • Kids beauty workshop

  €25 p.p.

  Jong geleerd is oud gedaan. Ook voor kinderen is het belangrijk om te weten hoe ze hun huid moeten verzorgen. We werken met producten die de huid niet irriteren en heerlijk zacht laten aanvoelen.

  Prijs: 25 euro per persoon
  Vanaf 5 personen
  Leeftijd: vanaf 14 jaar
  Duur: 2 uurParty’s

cocktail
 • Vrijgezellenparty

  €55 p.p.

  Verras de aanstaande bruid met een leuke meidenavond, waarbij jullie voor een complete make-over gaan. Met onze tips & tricks voor make-up en hairstyling, zullen jullie er onweerstaanbaar uitzien. Op het einde doen we een professionele fotoshoot, als herinnering aan een gezellige vrijgezellenparty!

  Prijs: 55 euro per persoon
  Vanaf 5 personen
  Duur: 3 uur

  Programma op maat mogelijk

 • Happy singles party

  €35 p.p.

  Voor wie een avondje stappen met vriendinnen plant, is onze aangepaste avondmake-up een echte aanrader. Smokey eyes of natural look? Alles is mogelijk tijdens de happy single party!

  Prijs : 35 euro per persoon
  Vanaf 4 personen
  Drankje inbegrepen